DNA werk 085 485 3700 of info@dnawerk.nl
Zoek een baan die bij je past
Het juiste beroep vind je bij DNA werk. Heb je vragen over andere beroep neemt contact met ons op. Wij hebben een ruim aanbod aan vacature en helpen je graag bij het vinden van een leuke baan.

Banen bij DNA Werk

Zoek jou vacature bij DNA werk.  Wie bent jij als mens, wat is je DNA. Wij geven om jouw talenten, drive, humor, enthousiasme en passie.  Wat vindt jij leuk om te doen en waar je interesses liggen. Wij blijven net zo lang door gaan tot jij een baan hebt die jou gelukkig maakt. Wij hebben een ruim aanbod aan leuke en gevarieerde banen.

Een van onze specialiteiten is de combinatiebaan. Dit is een medewerker die 2 of 3 verschillende banen combineert. Het voordeel van combinatie medewerkers is dat zij meer afwisseling in hun werkzaamheden hebben en flexibeler kunnen schakelen.

Baan in de Transport en logistiek

Wij bieden jou een ruim aanbod aan transport en logistiek vacatures. De logistieke sector is hevig aan het veranderen, bedrijven ontwikkelen deze sector steeds meer en de werkgelegenheid neemt nog sterkt toe. De Nederlandse transport- en logistiek sector zal in 2018 met gemiddeld 3,5 procent groeien. De omzet neemt naar verwachting met 5 procent toe. Dat wordt voorspelt door het ING Economisch Bureau.

De logistiek is een heel bewegelijke sector met veel mogelijkheden. Ook is er veel aanbod in deze sector en liggen er veel carrièremogelijkheden. Zit het chauffeurswerk bijvoorbeeld in jouw DNA en maakt dit jou gelukkig? En weet je zeker dat je niks anders wilt?  Het is natuurlijk belangrijk dat je een beroep vindt dat past bij jouw levensstijl.Hoeveel dagen kun je werken en welke werktijden passen bij jou? Als transportchauffeur binnen jouw levensstijl past is het zeker een geschikte baan! Zie jij het helemaal zitten om te gaan werken in deze branche? Bekijk dan zeker onze transport en logistiek vacatures. Word je enthousiast van deze sector? Stuur ons je CV op en dan gaat ons team voor jou aan de slag om een baan te vinden die bij je past.

Baan als productiemedewerker

Productiemedewerker is onder andere het bijhouden en bijvullen van de machines.  Deze baan is goed te combineren met een andere baan zoals magazijnmedewerker of beveiliger.

Een productiemedewerker is iemand die assisterende en uitvoerende taken verricht in een productieproces, bijvoorbeeld in een fabriek. Afhankelijk van de branche of sector waarin de productiemedewerker actief is, kan de aard van zijn werkzaamheden variëren: hij kan bijvoorbeeld een machine bedienen, aan de lopende band staan of in een magazijn werken. In alle gevallen draagt de productiemedewerker met zijn werkzaamheden bij aan de totstandkoming of bewerking van een product.

Baan als productiemedewerker?

De werkzaamheden van een productiemedewerker hangen sterk af van de branche of sector van het bedrijf. Over het algemeen zijn het relatief eenvoudige werkzaamheden met een repeterend karakter. Taken die een productiemedewerker kan hebben, zijn bijvoorbeeld de volgende:

 • Instellen, controleren en bedienen van machines
 • Inpakken van goederen
 • Controleren van de kwaliteit van goederen
 • Verzamelen van onderdelen van een bestelling
 • Aanvullen van voorraden
 • Verrichten van lopendebandwerk
 • Scheiden en opruimen van afval
 • Schoonmaken van machines en/of opruimen van de werkplek

Als productiemedewerker ben je meestal werkzaam in ploegendiensten, wat inhoudt dat je over het algemeen ook nachtdiensten draait.

Beveiliger

Er zijn diverse disciplines in de beveiliging zoals evenementenbeveiliger, horecaportier, objectbeveiliging. In de evenementenbeveiliging is nog een groot te kort. De baan als evenementenbeveiliger is goed te combineren met een andere baan of als bijbaan. Vraag naar de mogelijkheden bij DNA werk.

Beroep magazijnmedewerker

Wij bieden je door heel Nederland een ruim aanbod aan voor een baan als magazijnmedewerker.
Wij vinden het belangrijk dat jij een baan vindt waar je gelukkig van wordt en waar jij met plezier aan het werk gaat. Daarom doen wij er alles aan om jou bij een mooie een leuke werkgever op een fijne werkplek aan het werk te krijgen.

Wat is een magazijn medewerker?

Een logistiek medewerker (ook wel magazijnmedewerker of loodsmedewerker) is iemand die een uitvoerende en organiserende functie vervult in een magazijn of distributiecentrum. Tijdens het gehele proces van levering, opslag en verzending is de logistiek medewerker verantwoordelijk voor het juiste verloop van processen. De functie van logistiek medewerker is vergelijkbaar met die van orderpicker. Het verschil is dat een orderpicker primair verantwoordelijk is voor het verzamelen, completeren en verzendklaar maken van zendingen, waar een logistiek medewerker een breder pakket aan taken heeft.

Wat doet een magazijn medewerker of logistiek medewerker?

Over het algemeen hebben logistiek medewerkers de volgende taken:

 • Laden en lossen van vrachtwagens
 • Verpakken en eventueel verpakken van producten
 • Sorteren en stickeren van goederen
 • Verzendklaar maken van orders
 • Verwerken van geretourneerde goederen
 • Controleren van producten op onder meer kwaliteit, hoeveelheid, verpakking en serienummer
 • Administratief verwerken van processen in een computersysteem
 • Invullen en controleren van administratieve documenten
 • Bewaken van de voortgang van bestellingen en verzendingen
 • Signaleren en herstellen van eventuele fouten of afwijkingen van uitgaande of inkomende orders
 • Signaleren en melding maken van onveilige situaties en/of gebreken aan materieel
 • Uitvoeren van kleine onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan materieel
 • Onderhouden van contacten met de klant (bijvoorbeeld wat betreft vragen, klachten of specifieke verzoeken)
 • Inventariseren van magazijnvoorraad
 • Verplaatsen van goederen in het magazijn met behulp van een reach- of heftruck
 • Opruimen en schoonhouden van het magazijn
 • Eventueel verzorgen van troubleshooting binnen het logistieke proces
 • Eventueel leidinggeven aan andere medewerkers in het magazijn

Beroep loodsmedewerker

Ben jij een echte aanpakker? Dan is de vacature loodsmedewerker wat voor jou. Als loodsmedewerker is het jouw doel om het logistieke proces vlekkeloos te laten verlopen. Wij streven ernaar om jou in een prettige omgeving met goede werkomstandigheden te laten werken en natuurlijk met een leuk team.

Omdat dit werk in jouw DNA zit, straal je natuurlijk een goede werkhouding uit en werk je hard. Is dit een precieze omschrijving van jou als persoon en ben je klaar voor een baan als loodsmedewerker? Dan zullen wij je helpen bij het vinden van een geschikte baan als loodsmedewerker. Alvast benieuwd naar alle vacatures voor loodsmedewerkers? Kijk eens rond bij onze “magazijn medewerker”. Hier zal je verschillende vacatures vinden en misschien vind jij hier de baan waar je al zo lang op hebt gewacht.

Baan voor Studenten/starter

Je bent net afgestuurd en wil natuurlijk een baan vinden die aansluit op je achtergrond, maar natuurlijk is het nog veel belangrijker dat jij een baan vindt waar je je thuis voelt en waar je het naar je zin hebt. Het blijft lastig om een geschikte baan te vinden die voldoet aan al jouw eisen, al helemaal als je nog zo jong bent en niet precies weet waar nou echt jou interesse en passie ligt.

Je hoort steeds vaker dat studenten geen goede keuze kunnen maken voor een opleiding of dat ze het na het eerste jaar wel hebben gezien. Vaak wordt er dan gekozen voor een tussenjaar. In dit jaar stop je volledig met school en ga je een bijbaan zoeken. Heb jij het niet naar je zin op school of ben je net klaar met je opleiding en wil jij graag een leuke bijbaan? Dan zullen wij jou helpen bij het vinden van een leuke baan! Ga bijvoorbeeld aan de slag als customerservice medewerker of als magazijnmedewerker. Ook kun je er voor kiezen om in de vakanties een bijbaan te zoeken, ga aan de slag als vakantiekracht en verdien lekker wat bij in de vakanties! Ben jij benieuwd naar al onze bijbanen?

Contact

Ben je geïnteresseerd in de vacature of wil je meer informatie, neem dan contact met ons op via: 085 485 3700, via info@dnawerk.nl of Whatsapp 06 23 12 33 42. Heb je vragen over deze vacature neemt contact met ons op.

Sluit Menu