DNA werk 085 485 3700 of info@dnawerk.nl
Ik zoek werk
Deze pagina is de toegang naar een (nieuwe) baan of carrière.   

Kijk bij onze tips hoe jij een vliegende start kan maken van je loopbaan.

Vaak zijn kandidaten nog aan het zoeken naar wat hun competenties zijn en hoe deze zichtbaar te maken.  Om een vervolgens passende baan bij vinden is soms nog moeilijker. Wij kunnen dit traject begeleiden omdat we kennis hebben van de arbeidsmarkt en de werkgever goed kennen. Wil jij een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden te bespreken neem contact op.

Niet alle vacatures staan op onze website. We hebben diverse werkgevers die een zoek opdracht uitzetten maar dit niet zichtbaar willen maken. Deze opdrachtgevers willen maatwerk en dat krijgen ze bij DNA werk. Zo maken we de beste match tussen kandidaat en werkgever.  Het is een leuk en leerzaam traject om gezamenlijk alle stappen te doorlopen en het eind resultaat te aanschouwen.

CAO

DNA werk werkt volgens de geldende CAO waar de werkgever zich aan heeft gecommitteerd. Heb je vragen over een CAO  neem contact op met DNA werk. Hieronder staan de branches beschreven.

DNA werk branches:

  • Transport en logistiek;
  • Industrie en productie;
  • Gezondheidszorg;
  • Bouw;
  • Beveiliging.

Daarnaast zijn er nog vele gerelateerde branches waar we actief zijn.

Talent

Wij zijn voortdurend op zoek naar talenten. Onze definitie van “talent” is een gepassioneerd, hongerig, vastberaden en energiek mens. Wij geven niet om geslacht, papieren, huidskleur, geloofsovertuiging, seksuele geaardheid, afkomst, sociaaleconomische achtergrond of andere maatschappelijke onzin. Wij geven om jou, om jouw talenten, je drive, humor, enthousiasme, passie. Wij lachen, huilen en dromen allemaal. Wij geloven in de kracht van dromen, de kracht van passie & drive en de kracht van menselijke geest. Wij willen weten wie jij bent, en blijven net zolang doorgaan totdat jij een baan hebt die je gelukkig maakt.

We nodigen je graag uit voor een gesprek om je beter te leren kennen.

Schrijf je in voor een baan
We nodigen je graag uit voor een gesprek

Sluit Menu