DNA werk 085 485 3700 of info@dnawerk.nl
Over DNA werk
DNA werk is opgericht omdat in verschillende sectoren medewerkers moeilijk aan de slag konden. Het was nog lastiger om een fulltime baan te creëren. DNA werk heeft de combinatiebaan geïntroduceerd. In het begin beveiligers in combinatie met magazijnwerk of vorkheftruckchauffeur. Dit is uitgegroeid tot DNA werk die verschillende combinatiebanen aanbiedt. Combinatiebaan commercieel medewerker en vrachtwagenchauffeur.  Combinatiebaan administratief medewerker en DTPér. Daarnaast hebben we vele andere banen in diverse sectoren aangezien onze klanten niet altijd combinatiebanen nodig heeft maar ook fulltime banen die niet met meerdere medewerkers worden ingevuld.

Talent over DNA werk:

We vertellen graag over DNA werk maar zijn meer geïnteresseerd in jouw talent. Wij zijn voortdurend op zoek naar talenten. Onze definitie van “talent” is een gepassioneerd, hongerig, vastberaden en energiek mens. Wij geven niet om geslacht, papieren, huidskleur, geloofsovertuiging, seksuele geaardheid, afkomst, sociaaleconomische achtergrond of andere maatschappelijke uitingen. Wij geven om jou, om jouw talenten, je drive, humor, enthousiasme, passie. Wij lachen, huilen en dromen allemaal. Wij geloven in de kracht van dromen, de kracht van passie & drive en de kracht van menselijke geest. Wij willen weten wie jij bent, en blijven net zolang doorgaan totdat jij een baan hebt die je gelukkig maakt.
De belangrijkste elementen van ieder mens – je passie, karakter, waarden, normen, integriteit, veerkracht en werkethiek- kun je niet vinden op een CV. Wij willen weten wie jij bent als mens, wat je DNA is. Waar je van droomt. Waar jij iedere dag voor opstaat.

Stuur dan je CV naar info@dnawerk.nl of bel 085 485 3700 of whatsapp: 06 23 1233 42.

Wat jij wil bereiken
Sluit Menu