DNA werk 085 485 3700 of info@dnawerk.nl
Werkgevers
Werkgevers ben je op zoek naar personeel? Neem contact met ons op en laat ons jou de waarde van een full-service werving en selectiebureau, uitzendbureau tonen. De DNA werk flexpool en combinatiebanen zorgen ervoor dat we een grote vijver aan kandidaten hebben die flexibel inzetbaar zijn. We zijn een betrouwbare leverancier voor tijdelijk en vast personeel en als full-service werving en selectiebureau doen we veel meer dan vacatures invullen. We verzorgen de salarisadministratie, achtergrondcontroles, intakegesprekken, competentie beoordelingen en arbeidsvoorwaarden. De identiteit, het DNA, is de basis van iedere werknemer, deze identiteit koppelen wij aan de juiste functies. Werkwijze Hieronder is onze werkwijze beschreven:
Communicatie
Je bent op zoek naar een medewerkers of nieuwe collega’s stel samen met DNA werk een profielschets op van de gewenste medewerkers. Deze gebruiken we voor om de juiste match te maken.
Matching
Onze recruiter gaat in gesprek met meerdere kandidaten en selecteert hieruit een top 3. Middels een profielschets van de kandidaten stellen we deze aan je voor.
Kandidaat gesprekken
Je gaat in gesprek met de kandidaten. Door meerdere kandidaten te spreken heb je een goed vergelijkingsmateriaal en kun je de best passende kandidaat vinden.
Plaatsing
Je hebt de kandidaten gesproken en in overleg kunnen we je begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Dan regelen wij dat de kandidaat op de gewenste datum kan starten.
Bedrijfgegevens
Laat uw bedrijfsgegevens bij ons achter dan nemen wij zeer spoedig contact op

Hoe drinkt u de koffie?

Koffie drinken
Sluit Menu