Top

Op zoek naar personeel?

Zoek je nieuw personeel? Onze uitzendkrachten en ZZPers kunnen snel starten. Fulltime, parttime, tijdelijk of voor lange termijn en in diverse sectoren. Wij kunnen snel inspelen om veranderingen of personeelstekorten. Met een persoonlijke aanpak en 10 jaar expertise vinden wij snel de juiste kandidaat. Met kantoren in Leeuwarden, Hardenberg en Alkmaar hebben wij bovendien een landelijke dekking.

De meerwaarde van DNA Werk

Goede kandidaten werven in een schaarse arbeidsmarkt is geen eenvoudige taak. Mensen vormen de kern van ieder bedrijf, betrouwbaar personeel helpt jouw organisatie groeien. DNA Werk begrijpt daarom dat goede kandidaten goud waard zijn. Door ons te focussen op de industrie en vakmensen, kunnen onze consultants de beste matches maken. Wij begrijpen dat marketing een steeds prominentere rol speelt om de juiste kandidaten te vinden. Daarom heeft DNA Werk een team van marketing professionals die continue de nieuwste marketingtools inzet om kandidaten te vinden. Onze consultants beschikken over veel kennis en ervaring in het vinden van latent werkzoekenden, dit is voor jou als werkgever vaak de meest interessante doelgroep. Wij trekken alles uit de kast om de juiste kandidaat voor jouw organisatie te vinden.

Onze succespijlers:

Persoonlijke aanpak DNA Werk

Persoonlijke aanpak

Volgens kandidaten en opdrachtgevers hebben wij ons succes voornamelijk aan onze persoonlijke aanpak te danken. Wij weten mensen te enthousiasmeren en door de persoonlijke aanpak van onze consultants, maken wij een goede match.

Sourcing_DNA Werk

Online marketing

Marketing krijgt een steeds belangrijkere rol binnen recruitment. Wij optimaliseren onze marketing zo dat we doelgroepen goed en doeltreffend weten te bereiken én activeren.

Online Marketing DNA Werk

Sourcing

Circa 85% van de arbeidsmarkt is latent werkzoekend. Deze mensen solliciteren niet uit zichzelf, maar moeten geactiveerd worden om op een functie te reageren. Met de modernste technieken en persoonlijke benadering enthousiasmeren wij kandidaten voor openstaande functies bij onze opdrachtgevers.

Vacatures
Inschrijven
Bellen